Onze diensten

Onze toegevoegde waarde

Onze hulp bij uw zoekstrategieën
Stroomopwaarts van de vooravond, Cyberdocumentaliste levert expertise bij het beoordelen van uw controle- probleem . Stroomafwaarts van semi - automatische verwerking van informatie , kunnen wij u een ( kwalitatieve en kwantitatieve statistieken , etc.. ) Bieden meer gedetailleerde analyse van de gegevens zal worden uitgevoerd door ons onderzoek officieren worden uitgevoerd.


Onze hulp in je training
Ons doel is om u zelf te maken in het gebruik van Cyberdocumentaliste . Dit is de reden waarom , voorafgaand aan de uitvoering van uw horloge , bieden wij een training instelling en de greep van de tool.

Onze meertalige diensten
Sinds onze verzoening COFIDES / Telelangue , n ° 1 in Frankrijk voertaal , hebben we in-house taalkundige en interculturele vaardigheden om te zoeken in alle talen en interpreteren van de verstrekte informatie.

Onze researchafdeling
Cyberdocumentaliste voert specifieke en gespecialiseerde studies die zij zorgt voor de ontwikkeling , analyse en follow - up aanbevelingen voor actie .

Juridische paraatheid
Als onderdeel van het bruto misdrijf en divers, bieden wij een uitgebreid systeem voor monitoring en juridische maatregelen, waaronder: repatriëring van informatie , identificatie van bronnen en auteurs , kwantificering en analyse van opeenvolgende partes voor merk, product of website en de voorbereiding van de rechtszaak .